logo

Serveis d’outsourcing

Serveis d'outsourcing IT

Si ets una empresa que necessita la contractació d'un servei puntual, amb pagament flexible i en el moment que més et convingui, aquest és el teu servei. Es tracta d'un recurs especialment útil per aquelles empreses que prefereixen evitar la contractació directa.

Avantatges del servei: 

 • De contractació: Presenta una major utilitat que la contractació del personal. La contractació dels serveis externs és més ràpida, especialitzada i flexible.
 • De disponibilitat: S'evita el risc de no disponibilitat i rendiment inadequat que es pugui donar en la contractació directa.
 • Com sistema de mesurament: Permet mesurar el servei o els nivells d'execució  de l'especialista, depenent del tipus d'incidents que es presenten en el procés de solucionar un problema en el menor temps possible. També permet obtenir uns indicadors mensuals que mostren la utilitat del servei que es presta.
 • Gestió del personal, evitant que l'empresa contractant hagi de fer la funció de supervisió, ja que d'aquesta s'encarrega la prestadora del servei. D'aquesta forma aconseguim, a més, conèixer la disponibilitat, com funciona el servei i mesurar-ne la qualitat.
 • Disponibilitat total, eliminant el factor de la indisponibilitat per vacances o qualsevol altra causa.

Des d'Icot fem un estudi dels treballs que es realitzaran i presentem els candidats òptims per efectuar les tasques marcades. Abans de formalitzar el contracte, definim amb el client l'abast de la col·laboració, les hores de dedicació, la cobertura de l'horari i tots els factors que afecten la relació laboral..

Casos d'èxit d'Icot

Ajuntament de Tarragona: atenent a totes les incidències de la informàtica.
Ajuntament de Vila-seca: contracte d'outsoucring amb tres tècnics encarregats en diferents àrees.
Central nuclear: Outsourcing amb 16 persones en un mateix departament atenent a més de 2500 usuaris.

Partners destacats

Assessor
David Beneitez

Gestor de comptes

David Beneitez

Desitges més informació? Envia'ns un missatge
  captcha
  Altres serveis

  info-image

  Serveis d'outsourcing

  Cessió de professionals per cobrir la gestió i suport IT durant períodes d'absència de treballadors per motius de vacances, malalties, formació, etc.

  info-image

  Consultoria i assessoria tècnica

  Des d'ICOT oferim serveis professionals per dissenyar, millorar i aconsellar la utilització de la tecnologia més adequada i eficient per a cada tipus de negoci.

  info-image

  Gestió d'actius IT

  Control, gestió i disponibilitat dels actius informàtics dels nostres clients per la màxima eficiència i control dels seus negocis.

  info-image

  Serveis de formació

  Servei de formació per a professionals IT. Transmissió de nous coneixements i especialització en l'ús de noves aplicacions per a usuaris corporatius.

  info-image

  Seguretat

  Servei per minimitzar el risc d'atac, robatori i denegació de servei al negoci a causa de vulnerabilitats del sistema. Gestió del backup i recuperació del sistema en diferents mitjans.

  info-image

  Centre de dades

  Disseny, desenvolupament i gestió de centres de dades corporatives. Inclou la infraestructura en servidors, emmagatzematge i xarxes locals i / o en el núvol sota l'entorn més adequat per a cada negoci.

  info-image

  Emmagatzematge

  Solucions per l'emmagatzematge de dades. Poden ser servidors, cabines intel·ligents, cabines d'alt rendiment, solucions hiperconvergents i emmagatzematge en cloud públic.

  info-image

  Xarxes / comunicacions informàtiques

  Disseny i estructuració de les xarxes informàtiques que requereix la companyia. Inclou la gestió de la comunicació al centre de dades i la seva extensió a la resta de centres de treball a través de cable o wifi.

  info-image

  Business intelligence

  Disseny, desenvolupament i gestió de sistemes de generació d'informació intel·ligent i mineria de dades que processen la informació rellevant dels conjunts de dades per a la presa de decisions.

  info-image

  Entorns col·laboratius

  Solucions per la creació d'entorns de treball en equip en projectes connectats per compartir dades, gestió de tasques i missatgeria de forma altament eficient.

  info-image

  Informàtica professional

  Especialització en suport d'informàtica per a empreses així com orientació en l'adquisició d'actius d'última generació i models de serveis.

  info-image

  Mobilitat

  Servei que permet la connexió remota dels usuaris a les aplicacions i dades corporatives de forma eficient i segura. Control de dispositius mòbils i BYOD / CYOD mitjançant MDMS (Mobility Devices Management)