logo

Seguretat

Seguretat

A Icot incorporem tot tipus de serveis de seguretat als nostres clients. També formem als equips que ho requereixin per dotar-los dels coneixements bàsics referents a seguretat informàtica, que els permetran ajudar a mantenir segurs els seus dispositius informàtics.

Gràcies a les mesures que establim, des d’Icot garantim una gran protecció que eliminarà els atacs, intrusions i virus comuns en el món laboral empresarial.

  • Dispositius tallafocs: Bloquegen l'accés no autoritzat, a la vegada que permeten les comunicacions que prèviament s'han acceptat. Amb aquests dispositius es limita el tràfic de dades perquè no es puguin entrar dades defectuoses al sistema
  • Actualitzacions del sistema: Permeten que la seguretat estigui constantment adaptada als últims avanços. Actualitzem periòdicament el sistema de seguretat per estar en constant protecció.
  • Còpies de seguretat: Un atac en el sistema pot provocar el bloqueig o la pèrdua d'informació parcial o total d'una empresa. Existeixen casos on no és possible recuperar les dades de les quals disposava l'empesa. Per assegurar-nos que això no succeeixi i que la informació pugui ser recuperada i restaurada, des d'Icot fem còpies de seguretat per utilitzar en cas de perdre informació.
  • Accions de resistència: Davant de qualsevol situació adversa, des d'Icot donem suport i establim les mesures necessàries per solucionar el problema, aportant tot tipus d'eines i solucions.

Partners destacats

AssessorJosep Maria Solanes

Director tècnic

Josep Maria Solanes

captchaAltres serveis

info-image

Serveis d'outsourcing

Cessió de professionals per cobrir la gestió i suport IT durant períodes d'absència de treballadors per motius de vacances, malalties, formació, etc.

info-image

Consultoria i assessoria tècnica

Des d'ICOT oferim serveis professionals per dissenyar, millorar i aconsellar la utilització de la tecnologia més adequada i eficient per a cada tipus de negoci.

info-image

Gestió d'actius IT

Control, gestió i disponibilitat dels actius informàtics dels nostres clients per la màxima eficiència i control dels seus negocis.

info-image

Serveis de formació

Servei de formació per a professionals IT. Transmissió de nous coneixements i especialització en l'ús de noves aplicacions per a usuaris corporatius.

info-image

Seguretat

Servei per minimitzar el risc d'atac, robatori i denegació de servei al negoci a causa de vulnerabilitats del sistema. Gestió del backup i recuperació del sistema en diferents mitjans.

info-image

Centre de dades

Disseny, desenvolupament i gestió de centres de dades corporatives. Inclou la infraestructura en servidors, emmagatzematge i xarxes locals i / o en el núvol sota l'entorn més adequat per a cada negoci.

info-image

Emmagatzematge

Solucions per l'emmagatzematge de dades. Poden ser servidors, cabines intel·ligents, cabines d'alt rendiment, solucions hiperconvergents i emmagatzematge en cloud públic.

info-image

Xarxes / comunicacions informàtiques

Disseny i estructuració de les xarxes informàtiques que requereix la companyia. Inclou la gestió de la comunicació al centre de dades i la seva extensió a la resta de centres de treball a través de cable o wifi.

info-image

Business intelligence

Disseny, desenvolupament i gestió de sistemes de generació d'informació intel·ligent i mineria de dades que processen la informació rellevant dels conjunts de dades per a la presa de decisions.

info-image

Entorns col·laboratius

Solucions per la creació d'entorns de treball en equip en projectes connectats per compartir dades, gestió de tasques i missatgeria de forma altament eficient.

info-image

Informàtica professional

Especialització en suport d'informàtica per a empreses així com orientació en l'adquisició d'actius d'última generació i models de serveis.

info-image

Mobilitat

Servei que permet la connexió remota dels usuaris a les aplicacions i dades corporatives de forma eficient i segura. Control de dispositius mòbils i BYOD / CYOD mitjançant MDMS (Mobility Devices Management)