logo

Office 365 ara és Microsoft 365

Office 365 evoluciona a Microsoft 365

Office 365 evoluciona a Microsoft 365

Des del 21 d’Abril, Office 365 s’ha convertit en Microsoft 365, una evolució construïda sobre la base d’Office, que a més incorpora la Intel·ligència Artificial, plantilles optimitzades i experiències potenciades pel núvol. La millora es proporcionarà mitjançant actualitzacions al servei de forma continuada.

Microsoft 365 va començar al 2017 com a paquet de llicències per a empreses combinant Windows, Office i Enterprise Mobility and Security (EMS). Avui, Microsoft l’anomena «el núvol de productivitat mundial» i representa la seva visió per al futur de les eines de productivitat: un conjunt d’aplicacions i serveis que posen la intel·ligència artificial (IA) i altres innovacions al teu abast.

Els canvis

Avui, només anunciem els canvis de nom. No obstant això, aquests canvis representen l’ambició de seguir intentant impulsar la innovació en Microsoft 365 que va molt més enllà del que els clients solen considerar com a part d’Office.

Es tracta d’un núvol dissenyat per ajudar a usuaris i empreses a millorar la productivitat amb aplicacions innovadores d’Office, serveis intel·ligents en el núvol i seguretat de primer nivell.
[+ Info]

La versió d’Office que coneixes seguirà present, però Microsoft proposa incloure les noves aplicacions i serveis que van agregar a les subscripcions en els últims anys així com innovacions futures durant els propers mesos, que permetran a les empreses connectar amb les persones, la informació i el contingut que necessiten per millorar la seva productivitat i transformar la col·laboració de forma segura.

Coneix Microsoft 365

D’una banda, Microsoft 365 transforma la manera en què les empreses administren el seu negoci i simplifica la manera com els seus empleats fan la feina, aportant a més, eines modernes que optimitzen els processos. I, de l’altra, aquest servei permet als usuaris que la seva activitat personal sigui més creativa, organitzada i segura, podent compartir i col·laborar de forma fluida a temps real entre dispositius.
 

¿Com ajuda a la meva empresa?

I per a les petites i mitjanes empreses, això inclou noves capacitats en Microsoft Teams per ajudar-te a allotjar reunions i esdeveniments complets en línia; les funcions d’emmagatzematge i ús compartit d’arxius en el núvol perquè puguis col·laborar en qualsevol lloc, i solucions d’identitat i seguretat per protegir la teva empresa.

Noms de productes nous

Els noms de productes nous es van aplicar oficialment el 21 d’abril de 2020. Això és només un canvi de nom en el producte i no hi ha cap canvi en els preus ni en les característiques de moment.

  • Office 365 Empresa Essentials passa a ser Microsoft 365 Empresa Bàsic.
  • Office 365 Empresa Premium passa a ser Microsoft 365 Empresa Estàndard.
  • Microsoft 365 Empresa passa a ser Microsoft 365 Empresa Premium.
  • Office 365 Empresa i Office 365 Proplus s’han convertit en Aplicacions de Microsoft 365. Es faran servir les etiquetes «per a empreses» i «per a grans empreses» per distingir entre els dos.

Planes para empresa de Microsoft 365
 

Contacta’ns


Tens dubtes sobre les teves necessitats, llicències o com poden afectar-te els canvis?

Contacta amb nosaltres omplint el formulari o bé per telèfon:+34 977 240 450 o mail a info@icot.es


Comments are closed.