logo

Mobilitat

Mobilitat

El servei de mobilitat és la part específica de l'entorn informàtic, que dóna solució a les necessitats de les persones que, per motius laborals, es mouen d'un lloc a un altre, viatjant constantment. Aquest servei permet establir una connexió remota dels usuaris a les aplicacions corporatives des de qualsevol entorn i dispositiu.

Des d'Icot analitzem la necessitat de cada client per poder oferir un servei de mobilitat d'acord amb els requeriments fonamentals. Així, atorguem al client el material amb les característiques necessàries.

Definim un pla de necessitat: Segons el requisit de cada empresa es traçarà un esquema dels dispositius que s'exigeix, incloent-hi la quantitat i el tipus de material. A través d'aquest estudi es contemplarà l'equipament que sigui més favorable pel client.

Personalització: Entenent que per cada treball es requereixen unes funcions específiques, es dissenyarà un model de dispositiu que tingui la funcionalitat, solidesa i mida adequada. El dispositiu sol·licitat es personalitzarà expressament segons les necessitats del client.

Protecció: Dotarem cada dispositiu de la seguretat necessària per a la pròpia empresa i el treballador. Així, cada dispositiu contindrà la informació xifrada per evitar possibles robatoris de dades, alhora que es gestionarà el dispositiu per a ser una eina de treball, incorporant els programes i sistemes que es requereixin.

Col·laboració directa: La comunicació amb el client és vital per dissenyar dispositius que s'adaptin a les funcionalitats desitjades.

Dispositius: Després d'haver realitzat l'estudi, s'atorgarà al client el tipus de dispositiu que sigui necessari, incloent-hi qualsevol tipus d'aparell electrònic com ordinadors, tauletes, ordinadors portàtils i mòbils, entre d'altres.

Partners destacats

Assessor
Josep Duran

Gestor de comptes

Josep Duran

Desitges més informació? Envia'ns un missatge
  captcha
  Altres serveis

  info-image

  Serveis d'outsourcing

  Cessió de professionals per cobrir la gestió i suport IT durant períodes d'absència de treballadors per motius de vacances, malalties, formació, etc.

  info-image

  Consultoria i assessoria tècnica

  Des d'ICOT oferim serveis professionals per dissenyar, millorar i aconsellar la utilització de la tecnologia més adequada i eficient per a cada tipus de negoci.

  info-image

  Gestió d'actius IT

  Control, gestió i disponibilitat dels actius informàtics dels nostres clients per la màxima eficiència i control dels seus negocis.

  info-image

  Serveis de formació

  Servei de formació per a professionals IT. Transmissió de nous coneixements i especialització en l'ús de noves aplicacions per a usuaris corporatius.

  info-image

  Seguretat

  Servei per minimitzar el risc d'atac, robatori i denegació de servei al negoci a causa de vulnerabilitats del sistema. Gestió del backup i recuperació del sistema en diferents mitjans.

  info-image

  Centre de dades

  Disseny, desenvolupament i gestió de centres de dades corporatives. Inclou la infraestructura en servidors, emmagatzematge i xarxes locals i / o en el núvol sota l'entorn més adequat per a cada negoci.

  info-image

  Emmagatzematge

  Solucions per l'emmagatzematge de dades. Poden ser servidors, cabines intel·ligents, cabines d'alt rendiment, solucions hiperconvergents i emmagatzematge en cloud públic.

  info-image

  Xarxes / comunicacions informàtiques

  Disseny i estructuració de les xarxes informàtiques que requereix la companyia. Inclou la gestió de la comunicació al centre de dades i la seva extensió a la resta de centres de treball a través de cable o wifi.

  info-image

  Business intelligence

  Disseny, desenvolupament i gestió de sistemes de generació d'informació intel·ligent i mineria de dades que processen la informació rellevant dels conjunts de dades per a la presa de decisions.

  info-image

  Entorns col·laboratius

  Solucions per la creació d'entorns de treball en equip en projectes connectats per compartir dades, gestió de tasques i missatgeria de forma altament eficient.

  info-image

  Informàtica professional

  Especialització en suport d'informàtica per a empreses així com orientació en l'adquisició d'actius d'última generació i models de serveis.

  info-image

  Mobilitat

  Servei que permet la connexió remota dels usuaris a les aplicacions i dades corporatives de forma eficient i segura. Control de dispositius mòbils i BYOD / CYOD mitjançant MDMS (Mobility Devices Management)