logo

MICROSOFT MVP SUMMIT 2015

Aquest cap de setmana comença la cimera anual dels Microsoft Most Valulable Professional (MVP), el Microsoft MVP Summit 2015 a les ciutats de Bellevue i Redmond, situades a l’estat de Washington en els Estats Units. Més exactament, mirant el mapa de cara, a mà esquerra, a la punta del cap de munt de tot, tocant a Canadà.

Per segon any consecutiu, com a Microsoft MVP (enllaç article del bloc MVP 2015) estic convidat a aquesta cimera que es fa a la seu central de Microsoft. Durant cinc dies molt intensos es duen a terme reunions, debats, demostracions i laboratoris amb els caps i enginyers de producte, i els MVPs vinguts d’arreu del planeta. El contingut d’aquestes sessions, com no, està sota contracte de confidencialitat, però no treu poder explicar l’experiència del viatge.

Aquest any, a nivell de infraestructura de TI, encara estem en desenvolupament de nous productes. Recordeu que tenim a la graella Microsoft Windows Server (amb tots els seus rols: Hyper-V, RDS, clúster, servidor de fitxers, Active Directory, Essentials, etc…), SQL Server 2016, SharePoint 2016, System Center, , Office365, Azure. Aquest últim està en desenvolupament continu, millorant i creant nous serveis; impacient per saber que ens depara. No hem de deixar de banda els altres productes de la companyia com el Windows 10 mobile, amb els nous telèfons Lumia 950 i el Continuum, Hololens, Visual Studio, Office… I, calentet, calentet, les noves Surface Pro 4 i Surface Book, que tot just acaben de sortir al mercat i tenen molt bona pinta.

A banda de tota la tecnologia, hi ha el canvi d’orientació de la pròpia Microsoft cap a millorar la productivitat i eficiència del lloc de treball, i com això es trasllada a millores en els seus productes. Així com les relacions que s’estableixen amb els altres MVPs. Espero que sigui un viatge molt profitós en tots els sentits.

La intenció és anar plasmant el que es pugui dir públicament, durant el transcurs del viatge, d’aquesta experiència en format diari personal. per donar quatre pinzellades del què pugui passar als qui m’ho heu demanat.

Us deixo opinions i comentaris d’altres MVP’s sobre la cimera:

La Cimera és una màquina ben greixada amb grans transport, recepcions, dinars i sessions. Només has de seguir la corrent i deixar que els organitzadors i MVP’s veterans lideren el camí. És un treball difícil amb tant de contingut en tan poc temps. Pren temps per conèixer millor els equips de Microsoft i fer-te amic de les persones que construeixen els seus productes!. A més, networking, networking, networking! Passar l’estona i xerrar, entaular una conversa als passadissos durant el dia i en els bars a la nit. La primera pregunta sempre és “Quina és la teva especialitat?” Tots nosaltres, els experts es reuneixen i realment prosperen en l’aprenentatge i el compartir.
–Magnus

Anar sense connexió – La Cimera MVP li permet connectar amb altres MVPs i els PGs per poc temps, cara a cara, un cop l’any. Tanqueu la tapa del portàtil, deixa d’amagar-te darrere d’una pantalla. Els correus electrònics poden esperar fins al següent descans, o la nit. Si el correu electrònic és molt urgent porti el dispositiu en silenci per respondre. Com orador i assistent, l’últim que vull escoltar és picar en el seu teclat.

NDA- El més important és respectar la NDA.”El que succeeix a la Cimera es queda a la cimera” 🙂 és un enfocament clixé, però el millor.
–Cloud I Datacenter Gestió MVP Rodney Buike

Comments are closed.