logo

Microinformàtica

Microinformàtica

A ICOT disposem d'una gamma de productes personalitzats i professionals per a l'entorn empresarial, dissenyats especialment per satisfer les necessitats dels clients. Els nostres productes s'adapten a mida i es configuren amb els procediments que l'empresa requereix.

A través d'un estudi, s'establiran les solucions que des d'ICOT podem aportar al client. S'ofereix també un servei d'assessorament per a productes hardware, així com la posterior implementació al sistema.

El servei d'implementació s'efectua amb rapidesa, sempre depenent de la maquinària que es requereixi:

 • Ordinadors: Gamma professional d'equips de sobretaula ofimàtics o de gran rendiment (workstations) dels principals fabricants, especials per a entorns empresarials.
 • Equips personals: Solucions de mobilitat per a l'entorn empresarial en gammes de portàtils, tauletes, o Smartphones.
 • Impressió: Solucions d'impressió professional estàndard, impressió en gran format, impressió d'identificació, digitalització i captura d'imatge o projecció d'imatge digital.
 • Imatge: Equips per la projecció i captura d'imatge per entorns professionals (Pantalles grans, projectors, dispositius de reproducció, etc.).
 • Equipament industrial: Dispositius amb protecció per l'entorn industrial, personalitzats per adaptar-se en ambients on la maquinària sigui sotmesa a condicions que podrien afectar el seu funcionament.
 • Accessoris: Complements pels equips de sobretaula o portàtils (Pen drive, càmera web, etc..).
 • Material educatiu: Productes específics per escoles o universitats. (Projectors, software, etc.).
 • Extensions de garantia: Ampliació flexible de la garantia adaptada a les necessitats del client.
 • Software: Programes adaptats al sistema informàtic que l'empresa requereixi.

Partners destacats

Assessor
Carlos Torruella

Director comercial

Carlos Torruella

Desitges més informació? Envia'ns un missatge
  captcha
  Altres productes

  .

  info-image

  Infraestructura IT

  Productes hardware i software per la creació de la infraestructura IT central de l'empresa, alineada a la necessitat de computació, emmagatzematge i connexió més adequada. Entorns de virtualització tradicionals i preparada pels nous reptes de les aplicacions Cloud. Incloent els nous lliuraments d'aplicacions DevOps.

  info-image

  Microinformàtica

  Productes d'electrònica i informàtica. Assessorament i servei ràpid en productes hardware d'equipament informàtic professional i elements de software per operacions eficients pels entorns de treball.