logo

Infraestructura it

Infraestructura IT

El servei d'Infraestructura IT és el conjunt de dispositius i aplicacions de software necessaris perquè qualsevol empresa operi. El sistema de gestió que es duu a terme en Infraestructura IT és mitjançant System Center, que es centra en el desplegament dels equips, màquines, software per l'usuari i el seu monitoratge.

La infraestructura es divideix en quatre elements: servidors, emmagatzematge intern, networking i seguretat:

- Servidors: A Icot som partners especialistes i disposem de la gamma de servidors en productes HP de Cisco o Dell. Com tècnics de servidors, els diferenciem en tres models en funció de la mida de l'empresa.

- Emmagatzematge: oferim una sèrie de tipus d'emmagatzematges, com poden ser les solucions normals, hiperconvergents, cabines d'emmagatzematge i dispositius NAS com solucions de còpies de seguretat.

- Networking: Switches o Conmutadores Core amb funcionalitats per capes per poder oferir una connectivitat àgil, flexible i interoperable per augmentar la visibilitat i el rendiment de la xarxa. Tot mentre es manté una connexió segura entre tots els usuaris i les aplicacions.

El networking es pot dur a terme mitjançant:

 • 3 capes: Com a centre de gestió de tota la infraestructura informàtica.
 • 2 capes: Per la segmentació de xarxes com els commutadors de distribució.
 • Dispositius Wifi: Reconeixement dels múltiples SSID per poder assegurar l'entorn wifi intern.
 • Balancejadors de càrrega: Dispositiu que s'encarrega de distribuir les entrades dels clients per internet sobre una fila de servidors per evitar la congestió d'informació.

-  Virtualització: Es treballa amb 3 hipervisors, via web, Microsoft i Citrix (entorn d'estats acadèmics). Alhora, hi ha entorns de col·laboració mitjançant Sharepoint On-premissa o On-cloud.

- Seguretat: Es compon de diferents sistemes que proporcionen seguretat informàtica a l'empresa, així com un fàcil accés a les dades en cas de pèrdua o atac al sistema.

 • Backup: Còpia de seguretat que genera un duplicat del contingut de l'equip cap a dispositius externs dels productes de l'empresa Team, Symantec o NetApp o bé cap al Cloud.
 • Registered Recovery: Cerca de dos centres de dades de la mateixa empresa o entorns híbrids mitjançant servidors On-Premise i entorns desplaçats al cloud públic.

Des d'ICOT també oferim una gamma de productes que atorguen seguretat i protecció a l'equip del client:

 • Tag getting: Guarda l'estat actual de tots els dispositius de la xarxa interna. També s'aplica a la web pública, sent monitorada per esbrinar les vulnerabilitats del domini web.
 • Perimetral: Tallafocs i control perimetral de la xarxa.

Antivirus: Protecció del contacte final

Partners destacats

Assessor


David Beneitez

Gestor de comptes

David Beneitez

Desitges més informació? Envia'ns un missatge
  captcha
  Altres productes

  .

  info-image

  Infraestructura IT

  Productes hardware i software per la creació de la infraestructura IT central de l'empresa, alineada a la necessitat de computació, emmagatzematge i connexió més adequada. Entorns de virtualització tradicionals i preparada pels nous reptes de les aplicacions Cloud. Incloent els nous lliuraments d'aplicacions DevOps.

  info-image

  Microinformàtica

  Productes d'electrònica i informàtica. Assessorament i servei ràpid en productes hardware d'equipament informàtic professional i elements de software per operacions eficients pels entorns de treball.