logo

Informàtica professional

Informàtica professional

Amb aquest servei dotem als nostres clients amb la maquinària informàtica que precisa. Aquesta maquinària consta de les eines que, en un entorn de col·laboració, qualsevol usuari necessita per desenvolupar el seu treball, és a dir, ordinadors, portàtils, impressores, tauletes, etc. Dispositius de treball robustos, fiables i que proporcionen un servei funcional.

A Icot definim el perfil d'usuari per al qual anirà destinada aquesta maquinària i duem a terme un pla estratègic. A partir d'aquest usuari, escollim l'inventari d'accessoris i analitzem el format que necessita per donar-li la millor solució. El client no sols es quedarà amb la maquinària, sinó també amb els serveis relatius a aquesta, així com les diferents extensions i  dispositius que s'incorpora.

El nostre servei no sols proporciona material professional nou, sinó que s'encarrega també de traspassar tota la informació que hi havia dels antics dispositius als nous. D'aquesta manera, el nou equip que s'estableix està dotat de totes les dades que l'empresa necessita, quedant aquesta informació incorporada en el dispositiu.

Aquests equips seran professionals i personalitzats, comptant amb tots els accessoris que el client desitja i necessita per desenvolupar la tasca indicada. A Icot ens encarreguem també d'assegurar la funcionalitat de la maquinària en tot moment.

 • Consultoria: Es realitza un estudi especialitzat de les necessitats de l'empresa per posar-se d'acord en quin tipus de dispositiu es requereix
 • Maquinària especialitzada: Es proporcionen ordinadors, monitors, teclats, ordinadors portàtils, tauletes, impressores, mòbils, etc.
 • Magnitud de l'empresa: A Icot estem preparats per donar servei a tot tipus d'empreses, podent entregar material destinat tant a petits com grans grups corporatius..
 • Incorporar la informació al nou material: Els nous dispositius vindran integrats amb la informació i  projectes amb els quals contava la maquinària anterior.
 • Equip professional: La gran diferencia que hi ha entre el material que proporcionem des d'Icot i la maquinària comuna, és que els dispositius venen personalitzats i han sigut dissenyats expressament per adaptar-se a les necessitats de l'empresa. Els dispositius seran incorporats amb rapidesa i a punt per tornar a treballar.
 • Relació amb el fabricant: A Icot tenim una relació directa amb diferents fabricants d'informàtica professional. Aquesta connexió ens permet personalitzar els equips al gust del client i incorporar accessoris amb rapidesa i flexibilitat.
 • Servei d'impressió: Proporcionem el servei d'impressió als nostres clients amb un cost per còpia molt assequible que s'estableix depenent del volum del treball.
 • Lloguer d'equips: Si es requereix, des d'Icot oferim l'opció de llogar la maquinària per un període de temps determinat.

Partners destacats

Assessor
Carlos Torruella

Director comercial

Carlos Torruella

Desitges més informació? Envia'ns un missatge
  captcha
  Altres serveis

  info-image

  Serveis d'outsourcing

  Cessió de professionals per cobrir la gestió i suport IT durant períodes d'absència de treballadors per motius de vacances, malalties, formació, etc.

  info-image

  Consultoria i assessoria tècnica

  Des d'ICOT oferim serveis professionals per dissenyar, millorar i aconsellar la utilització de la tecnologia més adequada i eficient per a cada tipus de negoci.

  info-image

  Gestió d'actius IT

  Control, gestió i disponibilitat dels actius informàtics dels nostres clients per la màxima eficiència i control dels seus negocis.

  info-image

  Serveis de formació

  Servei de formació per a professionals IT. Transmissió de nous coneixements i especialització en l'ús de noves aplicacions per a usuaris corporatius.

  info-image

  Seguretat

  Servei per minimitzar el risc d'atac, robatori i denegació de servei al negoci a causa de vulnerabilitats del sistema. Gestió del backup i recuperació del sistema en diferents mitjans.

  info-image

  Centre de dades

  Disseny, desenvolupament i gestió de centres de dades corporatives. Inclou la infraestructura en servidors, emmagatzematge i xarxes locals i / o en el núvol sota l'entorn més adequat per a cada negoci.

  info-image

  Emmagatzematge

  Solucions per l'emmagatzematge de dades. Poden ser servidors, cabines intel·ligents, cabines d'alt rendiment, solucions hiperconvergents i emmagatzematge en cloud públic.

  info-image

  Xarxes / comunicacions informàtiques

  Disseny i estructuració de les xarxes informàtiques que requereix la companyia. Inclou la gestió de la comunicació al centre de dades i la seva extensió a la resta de centres de treball a través de cable o wifi.

  info-image

  Business intelligence

  Disseny, desenvolupament i gestió de sistemes de generació d'informació intel·ligent i mineria de dades que processen la informació rellevant dels conjunts de dades per a la presa de decisions.

  info-image

  Entorns col·laboratius

  Solucions per la creació d'entorns de treball en equip en projectes connectats per compartir dades, gestió de tasques i missatgeria de forma altament eficient.

  info-image

  Informàtica professional

  Especialització en suport d'informàtica per a empreses així com orientació en l'adquisició d'actius d'última generació i models de serveis.

  info-image

  Mobilitat

  Servei que permet la connexió remota dels usuaris a les aplicacions i dades corporatives de forma eficient i segura. Control de dispositius mòbils i BYOD / CYOD mitjançant MDMS (Mobility Devices Management)