logo

ICOT PARTICIPA A “LA NIT EMPRESARIAL 2014″ DE LA CEPTA

ICOT PARTICIPA A “LA NIT EMPRESARIAL 2014″ DE LA CEPTA

Prop de 700 persones es van aplegar el passat divendres 28 de març al recinte Fira Reus per assistir a la Nit Empresarial 2014, la reunió del teixit empresarial de les comarques de Tarragona. L’obertura de portes va començar a les 19,15 hores i a les 19,45 la periodista Núria Solé, conductora de l’acte, va obrir oficialment la Nit Empresarial 2014.

Els encarregats de donar la benvinguda a tots els assistents i d’iniciar el primer bloc de reconeixements als premiats van ser el president de la CEPTA, J.Antoni Belmonte, i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer. Tot seguit, es va procedir al lliurament dels Guardons CEPTA 2013, entre els quals destaca el Premi d’Honor, que aquest any ha estat per a PortAventura.

La resta de premiats completen una llista de fins a 11 categories i, a més a més, la confederació empresarial també va lliurar reconeixements especials a empreses, gremis i associacions, alguns dels quals tenen més de 15 anys de fidelitat a la confederació empresarial.

L’encarregat de cloure aquesta primera part i donar pas a l’acte acadèmic va ser el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

Els economistes Xavier Sala i Martín i José M. Gay de Liébana van ser els conductors del debat obert, moderat per la periodista Núria Solé, sobre les perspectives econòmiques globals i de la província de Tarragona. En la darrera part de la intervenció dels dos economistes es va afegir a la conversa el responsable del projecte de BCN World, Xavier Adserà.

Comments are closed.