logo

ICOT INCORPORA AL SEU PORTFOLI EL CLOUD DE NEXICA

ICOT ES COMPLAU D’ANUNCIAR LA SIGNATURA D’UN ACORD DE DISTRIBUCIÓ AMB NEXICA, PROVEÏDOR DE REFERÈNCIA DE SERVEIS CLOUD COMPUTING.

Mitjançant aquest acord ICOT podrà ampliar la seva cartera de serveis, afegint al mateix les solucions i serveis del Cloud de Nexica: solucions de cloud privat, públic i híbrid, solucions de DRS o solucions d’allotjament d’aplicacions de gestió empresarial o portals de comerç electrònic entre d’altres. Per la seva banda, Nexica es beneficiarà de l’àmplia penetració i coneixement de ICOT del mercat de l’àrea de Tarragona, així com del seu reconegut prestigi en el desenvolupament de solucions IT.

PEL QUE FA A NEXICA

Nexica és experta en Cloud Computing i allotjament d’aplicacions crítiques de negoci amb més de 15 anys en el mercat. Actualment disposa de dos innovadors Centres de Dades a Barcelona i Madrid orientats a serveis IaaS (Infrastructure as a Service / Infraestructura com a servei) i PAAS (Plataform as a Service / Plataforma com a servei), capaços d’allotjar serveis de valor afegit com portals e- commerce, correu, aplicacions de gestió empresarial, etc.

Com ICOT, Nexica, és una empresa amb una marcada relació de proximitat amb els seus clients.

PEL QUE FA A ICOT

Actualment ICOT és l’empresa de referència a Tarragona en el subministrament d’infraestructura informàtica per a departaments TIC d’empreses, institucions i centres de recerca.

Per dur a terme aquesta tasca, ICOT està certificada com Preferred Partner, en la categoria més elevada de: HP, Microsoft, VMWare, NetApp, Veeam i CITRIX entre d’altres.

Per a nosaltres la tecnologia Cloud és una evolució natural que complementa els nostres dissenys d’infraestructura tradicional (on-premissa) amb noves i atractives funcionalitats, que us presentarem en breu.

– Més detalls al web de notícies de Nexica

Comments are closed.