logo

Gestió d’actius it

Gestió d'actius IT

Servei que facilita el monitoratge dels sistemes informàtics.

Des d'Icot implementem eines open source i les parametritzem, obtenint una sèrie de factors crítics que ens ajuden a ser proactius, a detectar amb antelació errors al sistema per poder prevenir un possible error en un futur i solucionar amb immediatesa qualsevol problema.

Aquestes eines són una ajuda directa pels departaments IT, perquè tenen un control absolut sobre els sistemes i les incidències que puguin aparèixer.

Els avantatges d'aquest sistema són:

 • Gestió de l'inventari: extraure el màxim potencial dels rendiments actius
 • Optimitzar els recursos i les dades que generen
 • Estalviar despeses.
 • Manteniment sobre el hardware i els sistemes operatius base que permeten suportar el rendiment òptim de tot el sistema informàtic.

També ens encarreguem del manteniment dels sistemes. Cobrim tots els cicles de vida del seu equipament. Som l'únic HP Service One Provider de la província de Tarragona. Gestionem contractes, avaries i reparacions. Disposem de taller propi amb tècnics certificats pel fabricant.

Partners destacats

Assessor
Josep Maria Solanes

Director tècnic

Josep Maria Solanes

Desitges més informació? Envia'ns un missatge
  captcha
  Altres serveis

  info-image

  Serveis d'outsourcing

  Cessió de professionals per cobrir la gestió i suport IT durant períodes d'absència de treballadors per motius de vacances, malalties, formació, etc.

  info-image

  Consultoria i assessoria tècnica

  Des d'ICOT oferim serveis professionals per dissenyar, millorar i aconsellar la utilització de la tecnologia més adequada i eficient per a cada tipus de negoci.

  info-image

  Gestió d'actius IT

  Control, gestió i disponibilitat dels actius informàtics dels nostres clients per la màxima eficiència i control dels seus negocis.

  info-image

  Serveis de formació

  Servei de formació per a professionals IT. Transmissió de nous coneixements i especialització en l'ús de noves aplicacions per a usuaris corporatius.

  info-image

  Seguretat

  Servei per minimitzar el risc d'atac, robatori i denegació de servei al negoci a causa de vulnerabilitats del sistema. Gestió del backup i recuperació del sistema en diferents mitjans.

  info-image

  Centre de dades

  Disseny, desenvolupament i gestió de centres de dades corporatives. Inclou la infraestructura en servidors, emmagatzematge i xarxes locals i / o en el núvol sota l'entorn més adequat per a cada negoci.

  info-image

  Emmagatzematge

  Solucions per l'emmagatzematge de dades. Poden ser servidors, cabines intel·ligents, cabines d'alt rendiment, solucions hiperconvergents i emmagatzematge en cloud públic.

  info-image

  Xarxes / comunicacions informàtiques

  Disseny i estructuració de les xarxes informàtiques que requereix la companyia. Inclou la gestió de la comunicació al centre de dades i la seva extensió a la resta de centres de treball a través de cable o wifi.

  info-image

  Business intelligence

  Disseny, desenvolupament i gestió de sistemes de generació d'informació intel·ligent i mineria de dades que processen la informació rellevant dels conjunts de dades per a la presa de decisions.

  info-image

  Entorns col·laboratius

  Solucions per la creació d'entorns de treball en equip en projectes connectats per compartir dades, gestió de tasques i missatgeria de forma altament eficient.

  info-image

  Informàtica professional

  Especialització en suport d'informàtica per a empreses així com orientació en l'adquisició d'actius d'última generació i models de serveis.

  info-image

  Mobilitat

  Servei que permet la connexió remota dels usuaris a les aplicacions i dades corporatives de forma eficient i segura. Control de dispositius mòbils i BYOD / CYOD mitjançant MDMS (Mobility Devices Management)