logo

Estem certificats a l’ISO 27001

Ens complau enormement anunciar que des de desembre de 2021 ICOT compta amb la certificació oficial ISO 27001, l’estàndard reconegut internacionalment com a garantia que, com a organització, complim amb les pràctiques més adequades per a un SGSI (Sistema de gestió de seguretat de la informació).

Com a líders al sector de la consultoria tecnològica i la venda i prestació de productes i serveis associats, garantim així el compliment normatiu i les regulacions legislatives a més d’adquirir un compromís absolut per la seguretat de la informació. Reflectim aquest compromís a totes les nostres activitats per a reforçar la confiança de clients i usuaris dels nostres serveis.

 

En què beneficia als nostres clients i usuaris l’obtenció d’aquest certificat?

Els Sistemes de Gestió de Seguretat de la Informació són altament efectius per a mitigar els riscos relacionats amb la utilització i el tractament de la informació, i la norma ISO 27001 representa un estàndard internacional per a la seva implementació a empreses i organitzacions.

Que ICOT s’hagi certificat a aquesta norma garanteix que la informació rebuda d’usuaris, clients, proveïdors i partners es mantindrà confidencial, segura, íntegra, disponible, autenticada i traçable en lo que afecta l’ENS en tot moment, d’acord a les best practices, els estàndards internacionals i estarà subjecta a una auditoria contínua dels processos i serveis que intervenen en el seu tractament.

Per això, podem oferir-te les següents garanties:

  • Com a empresa i/o usuari pots tenir la tranquil·litat que les teves dades i informació estaran segurs
  • Tots els empleats d’ICOT hem rebut formació i adquirit un compromís amb la seguretat de la informació
  • Som una empresa reconeguda internacionalment en quant a Seguretat de la Informació
  • Evitem pèrdues econòmiques i sancions a conseqüència de possibles amenaces, incompliment normatiu respecte a protecció de dades i danys financers provocats per vulnerabilitats de la seguretat de la informació.

Pots veure la nostra política de seguretat aquí.

 

Un esforç constant

L’obtenció d’aquesta certificació representa un orgull nosaltres, perquè és conseqüència de l’esforç i treball en equip de tots els membres d’ICOT. Aquest és només el començament del nostre compromís amb la seguretat de la informació, un camí que, al costat de la nostra adaptació a l’Esquema Nacional de Seguretat, demostra la nostra voluntat d’aportar valor a empreses i organitzacions de la nostra comunitat.

Volem agrair la teva confiança i compromís amb ICOT. Suposa un estímul i motivació constant en el nostre esforç per oferir millors productes i serveis, garantint la seguretat i privacitat de la informació per a satisfer o superar les necessitats i expectatives dels nostres clients al més alt nivell, a més de complir exhaustivament amb el GDPR i altres regulacions.
 
 

Si desitges saber-ne més, no dubtis a contactar amb nosaltres!

 
 

Credits: Photo by ThisisEngineering RAEng on Unsplash

Comments are closed.