logo

Entorns col·laboratius

Entorn col·laboratiu

A Icot proporcionem solucions als equips de treball que necessiten estar connectats i compartir dades, gestions i tasques.

A través de llistes de tasques, documents i bases de dades professionals, Icot posa a disposició la informació conjunta perquè l'empresa pugui gestionar el portal de dades compartit entre els seus membres. No sols s'estableixen eines professionals perquè els entorns col·laboratius puguin treballar compartint aquesta informació, sinó que es prové a l'empresa d'un sistema de seguretat, permisos i privacitat mitjançant el qual pugui controlar aquesta gestió.

 • Projectes compartits amb clients: Els projectes i treballs en grup que desenvolupi una empresa es compartiran d'una manera personalitzada, segura i professional, perquè aquest entorn pugui desenvolupar amb facilitat el treball i tenir accés òptim a la informació.
 • Eines necessàries: Posem a disposició del client tot tipus d'eines digitals perquè els projectes d'una empresa puguin ser compartits.
 • Gestió dels projectes conjunts: Gràcies a aquest servei, gestionar els projectes compartits serà senzill, ja que es tracta d'un model que permet treballar en conjunt de forma eficaç.
 • Missatgeria: S'atorgarà a les empreses que ho requereixin, un servei de missatgeria i correu electrònic òptim i segur.

Partners destacats

Assessor


Josep Maria Solanes

Director tècnic

Josep Maria Solanes

  captcha  Desitges més informació? Envia'ns un missatge
   captcha
   Altres serveis

   info-image

   Serveis d'outsourcing

   Cessió de professionals per cobrir la gestió i suport IT durant períodes d'absència de treballadors per motius de vacances, malalties, formació, etc.

   info-image

   Consultoria i assessoria tècnica

   Des d'ICOT oferim serveis professionals per dissenyar, millorar i aconsellar la utilització de la tecnologia més adequada i eficient per a cada tipus de negoci.

   info-image

   Gestió d'actius IT

   Control, gestió i disponibilitat dels actius informàtics dels nostres clients per la màxima eficiència i control dels seus negocis.

   info-image

   Serveis de formació

   Servei de formació per a professionals IT. Transmissió de nous coneixements i especialització en l'ús de noves aplicacions per a usuaris corporatius.

   info-image

   Seguretat

   Servei per minimitzar el risc d'atac, robatori i denegació de servei al negoci a causa de vulnerabilitats del sistema. Gestió del backup i recuperació del sistema en diferents mitjans.

   info-image

   Centre de dades

   Disseny, desenvolupament i gestió de centres de dades corporatives. Inclou la infraestructura en servidors, emmagatzematge i xarxes locals i / o en el núvol sota l'entorn més adequat per a cada negoci.

   info-image

   Emmagatzematge

   Solucions per l'emmagatzematge de dades. Poden ser servidors, cabines intel·ligents, cabines d'alt rendiment, solucions hiperconvergents i emmagatzematge en cloud públic.

   info-image

   Xarxes / comunicacions informàtiques

   Disseny i estructuració de les xarxes informàtiques que requereix la companyia. Inclou la gestió de la comunicació al centre de dades i la seva extensió a la resta de centres de treball a través de cable o wifi.

   info-image

   Business intelligence

   Disseny, desenvolupament i gestió de sistemes de generació d'informació intel·ligent i mineria de dades que processen la informació rellevant dels conjunts de dades per a la presa de decisions.

   info-image

   Entorns col·laboratius

   Solucions per la creació d'entorns de treball en equip en projectes connectats per compartir dades, gestió de tasques i missatgeria de forma altament eficient.

   info-image

   Informàtica professional

   Especialització en suport d'informàtica per a empreses així com orientació en l'adquisició d'actius d'última generació i models de serveis.

   info-image

   Mobilitat

   Servei que permet la connexió remota dels usuaris a les aplicacions i dades corporatives de forma eficient i segura. Control de dispositius mòbils i BYOD / CYOD mitjançant MDMS (Mobility Devices Management)