logo

Empresa

Missió

Treballem conjuntament amb els nostres clients per construir una forta i constant relació de col·laboració, proveint un ventall global de solucions i serveis IT que s'adapten perfectament a les necessitats i exigències dels nostres clients.

Visió

Som el referent IT del nostre entorn. Proporcionem un servei excel·lent als nostres clients, fomentem aliances estratègiques amb els nostres proveïdors, generem oportunitats de desenvolupament professional pels nostres treballadors i contribuïm positivament en la nostra comunitat.

8208

clients

48539

articles

3600

servidors venuts

16000

impressores

El nostre equip

ICOT és una empresa formada per més de cinquanta persones, principalment enginyers i tècnics informàtics i de comunicacions, que tenen cura de les necessitats tecnològiques de cada client, sigui amb projectes fets a mida per cada necessitat o a través de contactes in plant com és el cas de les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs, on tenim destinats setze tècnics.

Albert Marcè

Director general

Albert Marcè

Carlos Torruella

Director Comercial

Carlos Torruella

Josep Maria Solanes

Director tècnic

Josep Maria Solanes

Cristina Marcè

Responsable de compres

Cristina Marcè

Maite Sagüillo

Responsable d'Administració

Maite Sagüillo

Josep Duran

Gestor de comptes

Josep Duran

David Beneitez

Gestor de comptes

David Beneitez

Berta Laguna

Coordinadora de serveis

Berta Laguna

Treballa amb nosaltres

Icot està format per un equip de més de 50 persones, però seguim buscant professionals amb il·lusió i ganes d'incorporar-se a una empresa líder en el sector de les TIC a Tarragona i que està en constant creixement. A Icot, el més important sou les persones, per això necessitem talent que tingui versatilitat, empatia, orientació als clients, pro activitat i implicació. Si ets enginyer, tècnic informàtic o de comunicacions, o gestor de clients i vols incorporar-te a un projecte com el nostre, envia'ns la teva sol·licitud a rrhh@icot.es

Clients

Partners tecnològics