logo

Empresa

Missió

Treballem conjuntament amb els nostres clients per construir una forta i constant relació de col·laboració, proveint un ventall global de solucions i serveis IT que s'adapten perfectament a les necessitats i exigències dels nostres clients.

Visió

Som el referent IT del nostre entorn. Proporcionem un servei excel·lent als nostres clients, fomentem aliances estratègiques amb els nostres proveïdors, generem oportunitats de desenvolupament professional pels nostres treballadors i contribuïm positivament en la nostra comunitat.

8208

clients

48539

articles

3600

servidors venuts

16000

impressores

El nostre equip

ICOT és una empresa formada per més de cinquanta persones, principalment enginyers i tècnics informàtics i de comunicacions, que tenen cura de les necessitats tecnològiques de cada client, sigui amb projectes fets a mida per cada necessitat o a través de contactes in plant com és el cas de les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs, on tenim destinats setze tècnics.

Albert Marcè

Director general

Albert Marcè

Carlos Torruella

Director Comercial

Carlos Torruella

Josep Maria Solanes

Director tècnic

Josep Maria Solanes

Cristina Marcè

Responsable de compres

Cristina Marcè

Maite Sagüillo

Responsable d'Administració

Maite Sagüillo

Josep Duran

Gestor de comptes

Josep Duran

David Beneitez

Gestor de comptes

David Beneitez

Berta Laguna

Coordinadora de serveis

Berta Laguna

Icot està format per un equip de més de 50 persones, però seguim buscant professionals amb il·lusió i ganes d'incorporar-se a una empresa líder en el sector de les TIC a Tarragona i que està en constant creixement. A Icot, el més important sou les persones, per això necessitem talent que tingui versatilitat, empatia, orientació als clients, pro activitat i implicació. Si ets enginyer, tècnic informàtic o de comunicacions, o gestor de clients i vols incorporar-te a un projecte com el nostre, envia'ns la teva sol·licitud.

POLÍTICA DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

ICOT, SA és una empresa que des de fa 25 anys es dedica al subministrament de tecnologia informàtica i telecomunicacions, essent l’empresa de referència a la província de Tarragona. La nostra empresa està totalment orientada cap al client, constituint amb ell un equip de treball per posar en marxa el projecte.

La direcció de ICOT, SA defineix i posa de manifest la seva política de qualitat i medi ambient, amb l’objectiu que tot el seu personal s’identifiqui amb ella, l’assumeixi i la dugui a terme, tenint present que tots els seus serveis i processos estan orientats a la plena satisfacció dels clients, ja siguin interns o externs a ICOT.

Mercès a aquestes indicacions esperem assolir els nostres objectius per tal d’adaptar-nos a les exigències de la societat actual i seguir millorant en el nostre servei

  • Aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients (usuaris, empreses i altres entitats) mitjançant un tracte i atenció correctes, assessorament tecnològic ne-cessari, compliment dels terminis de lliurament, i coneixent les seves necessi-tats i expectatives.
  • Tenim com a compromís protegir el medi ambient, complir amb tota la legisla-ció mediambiental que ens aplica, així com millorar l’eficàcia del sistema de gestió integrat, per tal de que millori també el desempenyorament ambiental de la organització.
  • Dur a terme un constant procés de formació per tal de millorar les possibilitats de servei envers els nostres clients.
  • Conèixer i conscienciar-se de la importància del sistema de qualitat, així com del de medi ambient, com a útil via de expansió de la tecnologia , tot posant-la a l’abast de qualsevol client, sigui quin sigui els seu volum o necessitats.
  • Complir amb la legislació i la normativa vigent, tant la obligatòria com aquella que el client ens demani.
  • Potenciar la participació dels nostres clients en l’adient esdevenir de l’empresa.

Clients

Partners tecnològics