logo

EL NOSTRE DIRECTOR TÈCNIC, JOSEP MARIA SOLANES, NOMBRAT MICROSOFT MVP PER SEGON ANY CONSECUTIU

El nostre director tècnic Josep Maria Solanes torna a ser nomenat per a Microsoft, per segon any consecutiu, com a Microsoft Most Valuable Professional (MVP) en l’especialitat de Windows Server for Small and Medium Business, sent l’únic MVP d’aquesta especialitat a Espanya.

Microsoft concedeix aquesta prestigiosa certificació anual als tècnics que destaquen de forma excepcional, compartint de forma activa les seves experiències i el seu coneixement d’alta qualitat amb altres persones. No és fàcil aconseguir aquest nomenament, hi ha menys de 4000 persones en tot el món, actualment 60 a Espanya, constituint un grup molt selecte d’experts. Els MVP estan presents en més de 90 països, el que implica que siguin més de 30 idiomes i més de 60 tecnologies de Microsoft.

Amb la finalitat de reconèixer les contribucions dels MVP, Microsoft els dóna l’oportunitat de conèixer als seus executius, realitzar contactes amb els seus homòlegs i establir la seva posició com a líders de la comunitat tècnica mitjançant ponències, participació unilateral en esdeveniments amb clients i desenvolupament de continguts tècnics. Els MVP també tenen accés a informació anticipada sobre la tecnologia Microsoft, gràcies a aquesta es manté al dia amb els temes relacionats amb la indústria del programari i maquinari.

L’especialitat de Windows Server for Small and Medium Business té com objectiu aportar les tecnologies d’infraestructura necessàries a les Petites i Mitjanes empreses (per a EE.UU. fins a 1500 treballadors). El repte d’avui dia és la integració dels serveis tradicionals on-premise (Windows Server, Exchange, SQL…) amb els serveis cloud que s’ofereixen des d’Office 365 i Azure; oferint molts avantatges i despreocupacions a les empreses.

“Comptar amb un MVP a l’empresa suposa un valor diferencial i la garantia d’un profund coneixement en la integració de serveis d’infraestructura per a les empreses, podent oferir als nostres clients les solucions i serveis adequats a les seves necessitats.”

(Albert Marcè, gerent d’ICOT)

Josep Ma Solanes assistirà a la propera cimera anual de MVPs, que es durà a terme la primera setmana de novembre, a les oficines centrals de Microsoft a Redmond (Estats Units). Allí coneixerà de primera mà les últimes novetats de Microsoft de mans dels caps de producte i podrà compartir les experiències amb altres MVPs de tot el món. 

Comments are closed.