logo

EL CAP DE PROJECTES D’ICOT, JOSEP MARIA SOLANES, A LA SEU CENTRAL DE MICROSOFT A READMON, FRUIT DEL SEU NOMENAMENT COM A MVP.

Com ja us vam informar, el passat mes d’octubre, el nostre tècnic Josep Maria Solanes va estar nomenat Microsoft Most Valuable Professional 2014 (MVP) en l’especialitat de Windows Server Small and Medium Business (WSSMB).

El nomenament és fruit del coneixement i difusió de la tecnologia de Microsoft aplicada a l’entorn empresarial mitjançant el seu blog. És un nomenament que es renova anualment segons la contribució feta. Actualment, la comunitat de MVPs consta d’unes 4.000 persones en tot el món que representen a més de 90 països, parlen més de 40 idiomes, responen a més de 10 milions de preguntes a l’any i s’han distingit en quasi 90 tecnologies de Microsoft.

A nivell professional és un orgull aconseguir aquest nomenament. El fet de disposar d’aquest premi permet rebre informació confidencial sobre el full de ruta dels productes de Microsoft i de les característiques de les tecnologies que estan a punt d’introduir-se al mercat.

Fruit del premi, a principis del mes de novembre, el Josep Maria va assistir al congrés per a MVPs que Microsoft realitza anualment a la seva seu central a Readmon, als EEUU.
El congrés consta de varies sessions paral•leles on s’interacciona amb els Grups de Producte de les novetats i mancances. És un contacte molt directe, que permet aportar noves idees al desenvolupament, aprofundir i treballar amb la tecnologia que encara ha de sortir. El Josep Maria va tenir l’oportunitat d’assistir a les sessions de Windows Server Essentials, Hyper-V, Azure i Office 365. Tecnologies que considerem un puntal per les empreses, que els permet funcionar d’una manera eficaç en el seu dia a dia i que els permetrà millorar encara més la seva eficàcia.

A més de les sessions de treball enfocades a les novetats dels productes, hi va haver un torn de preguntes i respostes amb l’actual CEO de Microsoft Satya Nadella, on es va parlar de la visió de Microsoft als nous reptes.
En la part més lúdica, la visita al Campus de Microsoft i el networking amb la resta de MVPs vinguts de tot el món. El fet de compartir experiències des de diferents punts, et fa adonar que al final tots tenim gairebé les mateixes necessitats i inquietuds, donant una visió més oberta en aportar solucions als nous reptes d’avui en dia.

Per a ICOT, tenir accés a aquest coneixement i contacte directe del principal fabricant de software del món, ho considerem un avantatge per informar i aportar millors solucions als nostres clients. És un coneixement i contacte que fem extensible als nostres clients, perquè al final sense vosaltres tot això perd sentit.

Adreces d’interès a:

http://mvp.microsoft.com/es-es/mvp/Josep%20Maria%20Solanes%20Sans-5001143
http://mvp.microsoft.com/es-es/overview.aspx
http://mvp.microsoft.com/es-es/award-value.aspx

Comments are closed.