logo

DIARI MVP SUMMIT 2015 – PART III

Estimat diari,

ha arribat la última jornada de sessions. Aquesta ha estat molt intensa en quan a contingut i experiències, fins el punt que m’he quedat sense dinar (ho he recuperat al sopar). A més, pels pèls que perdem l’autobús de tornada als hotels que ens hagués suposat un daltabaix molt gran.

Ha estat una jornada al voltant de les noves funcionalitats dels clústers d’alta disponibilitat i emmagatzematge que venen amb la nova versió de Windows Server 2016, entre altres novetats. Personalment crec que són molt xules i millora les solucions que es poden aportar a les empreses, sobretot petites i mitjanes.

L’anècdota del dia ha estat quan un americà ha tret les fotos de Montserrat dient que és una muntanya molt màgica. És curiós el poc que valorem el què tenim a casa.

En arribar a l’hotel, toca fer la maleta. A banda de la roba l’omplo amb un munt de noves experiències compartides amb companys d’arreu del món, idees, coneixements, llista de tasques pendents a provar i molts bons records. Tota una gran experiència poder arribar aquí. És una bona empenta a continuar, a avançar en el dia a dia, a obrir el pensament a noves idees i noves formes d’implementar-les. Toca pair, i res millor que el viatge de tornada per anar fent-ho.

 

Ens retrobem a Tarragona. Salut!

(us deixo una petita galeria del viatge)

Comments are closed.