logo

DIARI DEL MVP SUMMIT 2015 – II

Estimat diari,

sense temps per escriure amunt i avall fent quilòmetres i més quilòmetres per dins el campus de Microsoft. Això és INMENS! Ara cap a l’edifici X, ara cap al Y, ara cap al Z…. És un no parar. La sala 88888, la sala 99999, gent amunt i avall, xerrant pels passadissos, connectats a tota hora. Ara veus un grup de cares, a l’altre sessió un altre, al cap de dues tornes a trobar les de la primera, etc… A nivell de relacions personals és molt gratificant acabant les converses amb el: “Enjoy it”!.

Sessions, sessions i més sessions parlant de tecnologia: Windows Server, Azure, virtualització, emmagatzematge, xarxes, dispositius, productivitat, etc….

En l’aspecte més lúdic, el dilluns a la nit vam tenir la gala de benvinguda: menjar, begudes i una bona conversa amb els uns i els altres, tots amb tots, independentment de la nacionalitat o especialitat. Destacable el plat estrella del sopar: una paella. Us diré que si mal no recordo cap espanyol va provar la paella. El dimarts va ser ja un sopar més íntim amb companys del grup. Com es passen amb els plats aquesta gent!  Si gairebé els porten mitja vaca! El tema de conversa continua sent el mateix, la tecnologia. És un lloc on no et sents descol·locat quan parles, com acostuma a passar a les trobades amb les persones que t’envolten. Ara bé, si algú de fora ens sent parlar, de ben segur que ens tracta de marcians.

El dimecres hem tingut un sopar informal amb els caps de producte, on la conversa és més de tu a tu. Et saben escoltar i prenen nota de tot. És moment d’acabar de compartir les inquietuds personals fora de la classe. És molt enriquidor i clarificador saber que tots tenim els mateixos problemes, siguem d’EE.UU., Japó, Hongria, Austria, Brazil, Australia, Espanya, etc… Intentem trobar la millor solució compartint-ho amb tots, per saber com ho resolen o resoldrien els altres.

El dia no dóna per més, estem cansats i amb jetlag, però molt contents i amb ganes de més. Tot i despertar-nos entre les 4 i les 5 del matí (el jetlag) i anar a dormir a les 10 del vespre sense cap respir. Les sessions són molt interessants i profitoses. Ha valgut la pena tot l’esforç per arribar aquí, en un lloc privilegiat per rebre aquesta informació de primera mà, on es comparteixen les experiències i opinions personals.

Encarem la última jornada amb els clústers d’alta disponibilitat de Hyper-V, SQL Server i, com no, Azure!

Comments are closed.