logo

Consultoria i assessoria tècnica

Consultoria i assessoria tècnica

Des d’Icot oferim un servei de Consultoria especialitzada pel sector de les tecnologies de la informació. Disposem d’un equip tècnic qualificat, certificat en fabricants i amb àmplia experiència en:

 • Anàlisis i pre-venda de solucions TIC
 • Disseny i implementació de sistemes TIC
 • Manteniment Proactiu de sistemes TIC.

Des d’Icot oferim també un servei d’auditoria de seguretat.  Amb aquest servei, el nostre equip s’encarrega de realitzar un estudi i anàlisis dels sistemes establerts en les instal•lacions de cada client. L’objectiu d’aquesta auditoria és identificar, enumerar i descriure les vulnerabilitats que presenta el seu sistema mitjançant  una revisió exhaustiva del lloc de treball i les xarxes de servidors i comunicació. Una vegada fet l’anàlisi, el nostre equip s’encarrega d’enumerar i establir mesures de correcció, preventives o de reforç amb l’objectiu de millorar la seguretat dels seus sistemes.

Finalment, tenim disponible pels nostres clients la contractació d'experts en l'àmbit IT (tecnologies de la informació). Quan un client sol•licita els nostres serveis, fem una selecció interna per definir el professional que millor s'escau per realitzar el treball concret que el client ha sol•licitat.

Partners destacats

Assessor




David Beneitez

Gestor de comptes

David Beneitez

Desitges més informació? Envia'ns un missatge




  captcha




  Altres serveis

  info-image

  Serveis d'outsourcing

  Cessió de professionals per cobrir la gestió i suport IT durant períodes d'absència de treballadors per motius de vacances, malalties, formació, etc.

  info-image

  Consultoria i assessoria tècnica

  Des d'ICOT oferim serveis professionals per dissenyar, millorar i aconsellar la utilització de la tecnologia més adequada i eficient per a cada tipus de negoci.

  info-image

  Gestió d'actius IT

  Control, gestió i disponibilitat dels actius informàtics dels nostres clients per la màxima eficiència i control dels seus negocis.

  info-image

  Serveis de formació

  Servei de formació per a professionals IT. Transmissió de nous coneixements i especialització en l'ús de noves aplicacions per a usuaris corporatius.

  info-image

  Seguretat

  Servei per minimitzar el risc d'atac, robatori i denegació de servei al negoci a causa de vulnerabilitats del sistema. Gestió del backup i recuperació del sistema en diferents mitjans.

  info-image

  Centre de dades

  Disseny, desenvolupament i gestió de centres de dades corporatives. Inclou la infraestructura en servidors, emmagatzematge i xarxes locals i / o en el núvol sota l'entorn més adequat per a cada negoci.

  info-image

  Emmagatzematge

  Solucions per l'emmagatzematge de dades. Poden ser servidors, cabines intel·ligents, cabines d'alt rendiment, solucions hiperconvergents i emmagatzematge en cloud públic.

  info-image

  Xarxes / comunicacions informàtiques

  Disseny i estructuració de les xarxes informàtiques que requereix la companyia. Inclou la gestió de la comunicació al centre de dades i la seva extensió a la resta de centres de treball a través de cable o wifi.

  info-image

  Business intelligence

  Disseny, desenvolupament i gestió de sistemes de generació d'informació intel·ligent i mineria de dades que processen la informació rellevant dels conjunts de dades per a la presa de decisions.

  info-image

  Entorns col·laboratius

  Solucions per la creació d'entorns de treball en equip en projectes connectats per compartir dades, gestió de tasques i missatgeria de forma altament eficient.

  info-image

  Informàtica professional

  Especialització en suport d'informàtica per a empreses així com orientació en l'adquisició d'actius d'última generació i models de serveis.

  info-image

  Mobilitat

  Servei que permet la connexió remota dels usuaris a les aplicacions i dades corporatives de forma eficient i segura. Control de dispositius mòbils i BYOD / CYOD mitjançant MDMS (Mobility Devices Management)