logo

Business intelligence

Business Intelligence

La informació és una de les parts més potents de les companyies. Però sovint, moltes d'aquestes dades només s'acumulen i no es fa una explotació d'aquestes. El negoci intel·ligent és un servei clau per emmagatzemar grans quantitats de dades, procediments utilitzats i aprendre a explotar-los. Es tracta del Big data, la mineria de dades que pot tenir una empresa per extreure rendiment d'ells.

Des d'Icot ajudem als nostres clients a obtenir taulers de control i informes que posteriorment ajudaran a la presa de decisions.

Gestionar aquestes dades permet a les empreses estalviar recursos, perquè les noves oportunitats que es generen amb les dades es reciclen per explotar-les en altres sectors. Aquesta informació que es troba en cada aplicació de l'empresa, hauria de ser ordenada per extreure profit d'ella amb un menor cost, reutilitzant-la posteriorment. El procés per extraure aquestes dades pot ocupar un llarg període de temps i de recursos, però si s'aplica el servei Business Intel·ligent, l'empresa pot aconseguir-ho amb un sol clic.

Per implementar aquest servei primer realitzem un estudi de consultoria, amb l'objectiu d'analitzar la maquinària que ja posseeix l'empresa, i dissenyem una estratègia que pugui optimitzar la gestió de dades d'aquella companyia.

Gràcies a Business Digital s'aconsegueix creuar dades per generar noves oportunitats. A partir d'aquestes dades, a Icot creem una organització per poder treure profit, estalviant considerablement recursos i dinamitzant una gestió digital vital per qualsevol suport.

Partners destacats

AssessorJosep Maria Solanes

Director tècnic

Josep Maria Solanes

Desitges més informació? Envia'ns un missatge
  captcha
  Altres serveis

  info-image

  Serveis d'outsourcing

  Cessió de professionals per cobrir la gestió i suport IT durant períodes d'absència de treballadors per motius de vacances, malalties, formació, etc.

  info-image

  Consultoria i assessoria tècnica

  Des d'ICOT oferim serveis professionals per dissenyar, millorar i aconsellar la utilització de la tecnologia més adequada i eficient per a cada tipus de negoci.

  info-image

  Gestió d'actius IT

  Control, gestió i disponibilitat dels actius informàtics dels nostres clients per la màxima eficiència i control dels seus negocis.

  info-image

  Serveis de formació

  Servei de formació per a professionals IT. Transmissió de nous coneixements i especialització en l'ús de noves aplicacions per a usuaris corporatius.

  info-image

  Seguretat

  Servei per minimitzar el risc d'atac, robatori i denegació de servei al negoci a causa de vulnerabilitats del sistema. Gestió del backup i recuperació del sistema en diferents mitjans.

  info-image

  Centre de dades

  Disseny, desenvolupament i gestió de centres de dades corporatives. Inclou la infraestructura en servidors, emmagatzematge i xarxes locals i / o en el núvol sota l'entorn més adequat per a cada negoci.

  info-image

  Emmagatzematge

  Solucions per l'emmagatzematge de dades. Poden ser servidors, cabines intel·ligents, cabines d'alt rendiment, solucions hiperconvergents i emmagatzematge en cloud públic.

  info-image

  Xarxes / comunicacions informàtiques

  Disseny i estructuració de les xarxes informàtiques que requereix la companyia. Inclou la gestió de la comunicació al centre de dades i la seva extensió a la resta de centres de treball a través de cable o wifi.

  info-image

  Business intelligence

  Disseny, desenvolupament i gestió de sistemes de generació d'informació intel·ligent i mineria de dades que processen la informació rellevant dels conjunts de dades per a la presa de decisions.

  info-image

  Entorns col·laboratius

  Solucions per la creació d'entorns de treball en equip en projectes connectats per compartir dades, gestió de tasques i missatgeria de forma altament eficient.

  info-image

  Informàtica professional

  Especialització en suport d'informàtica per a empreses així com orientació en l'adquisició d'actius d'última generació i models de serveis.

  info-image

  Mobilitat

  Servei que permet la connexió remota dels usuaris a les aplicacions i dades corporatives de forma eficient i segura. Control de dispositius mòbils i BYOD / CYOD mitjançant MDMS (Mobility Devices Management)