logo

Home

  • Icot, your technological partner

Serveis

Oferim als nostres clients eines, metodologies i coneixements que permeten als seus negocis solucionar o adquirir avantatges competitius basats en la tecnologia de la informació.

Cloud

Solucions al núvol que permeten adaptar el negoci als entorns d’ofimàtica i infraestructura, gestionant rigorosament la protecció de dades, seguretat i gestió del risc.

Productes

A ICOT oferim als nostres clients l’equipament professional necessari per donar solucions òptimes a les exigències dels seus entorns empresarials i industrials.

Benvinguda

25 anys a Tarragona.
ICOT va néixer el 1988 com una distribuïdora d'IBM a la província de Tarragona, llavors estava formada per quatre socis i quatre treballadors. El primer client va ser Carbonell Figueras. Avui en dia segueix sent el nostre client.
L'any 1988, bàsicament instal·làvem ordinadors PC amb unes xarxes informàtiques complexes... i també impressores. Molt aviat van arribar les primeres làser caríssimes.
Actualment, ICOT és l'empresa de referència a Tarragona en subministrament de tecnologia informàtica i comunicacions. Està formada per cinquanta persones, que atenen les necessitats tecnològiques de cada client, ja sigui en projectes a la mida de cada necessitat o a través de contractes in plant, com és el cas de les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs, ajuntaments de la província...
ICOT està certificada com a Preferred Partner, en la categoria més elevada, pels més importants fabricants de hardware i software.

Albert Marcè
Director General

Firma-Tápies

Clients

Partners tecnològics