logo

Home

  • Icot, your technological partner

Comunicat d'Emergència per Coronavirus

Infórmate sobre el coronavirus

A causa dels successos viscuts els darrers dies, des de ICOT hem decidit implementar el teletreball a la nostra empresa. Els serveis dels nostres clients no es veuran afectats. El nostre horari segueix sent el mateix i tots els nostres serveis romandran 100% activats. Els nostres equips ja hi són totalment comunicats, disposats a resoldre les vostres necessitats tant en atenció comercial, com tècnica i administrativa.

Considerem que com soci tecnològic de clients i empreses importants és el nostre deure i responsabilitat, no només contenir i no propagar el virus, sinó constituir-nos en un clar exemple de bones pràctiques, alhora que ajudar a altres a implementar els protocols recomanats per a empreses.

Ho farem divulgant informació contrastada procedent de fonts confiables, actualitzant aquesta de forma constant i sobretot, oferint el nostre coneixement i recursos en diverses eines, aplicacions i serveis que us poden ajudar a treballar des de casa de forma ràpida, segura i eficient.

Podeu contactar amb nosaltres a través d'aquests canals:

Serveis

Oferim als nostres clients eines, metodologies i coneixements que permeten als seus negocis solucionar o adquirir avantatges competitius basats en la tecnologia de la informació.

Cloud

Solucions al núvol que permeten adaptar el negoci als entorns d’ofimàtica i infraestructura, gestionant rigorosament la protecció de dades, seguretat i gestió del risc.

Productes

A ICOT oferim als nostres clients l’equipament professional necessari per donar solucions òptimes a les exigències dels seus entorns empresarials i industrials.

Benvinguda

25 anys a Tarragona.
ICOT va néixer el 1988 com una distribuïdora d'IBM a la província de Tarragona, llavors estava formada per quatre socis i quatre treballadors. El primer client va ser Carbonell Figueras. Avui en dia segueix sent el nostre client.
L'any 1988, bàsicament instal·làvem ordinadors PC amb unes xarxes informàtiques complexes... i també impressores. Molt aviat van arribar les primeres làser caríssimes.
Actualment, ICOT és l'empresa de referència a Tarragona en subministrament de tecnologia informàtica i comunicacions. Està formada per cinquanta persones, que atenen les necessitats tecnològiques de cada client, ja sigui en projectes a la mida de cada necessitat o a través de contractes in plant, com és el cas de les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs, ajuntaments de la província...
ICOT està certificada com a Preferred Partner, en la categoria més elevada, pels més importants fabricants de hardware i software.

Albert Marcè
Director General

Firma-Tápies

Clients

Partners tecnològics