logo

Home

  • ACCELERANT LA

    TRANSFORMACIÓ DIGITAL

ICOT es certifica a l'ISO 27001

 
Ens complau enormement anunciar que des de desembre de 2021 ICOT compta amb la certificació oficial ISO 27001, l’estàndard reconegut internacionalment com a garantia que, com a organització, complim amb les pràctiques més adequades per a un SGSI (Sistema de gestió de seguretat de la informació).

ÉS MOMENT DE TRANSFORMAR-SE

Avui cada dispositiu és un sensor, i cada àrea un núvol, tot això connectat. La capacitat d'obtenir, processar i emmagatzemar informació no para de créixer. I el més important és què fem amb la informació.

Ara podem combinar unes idees amb altres i tot pot connectar-se, revelant oportunitats que no sabies que podien existir. La tecnologia permet crear productes i serveis més intuïtius encara per imaginar. És temps de reinventar-se.

Transformar fluxos de treball complets que poden ser més ràpids, accessibles i segurs gràcies a ordinadors, aplicacions i anàlisi desenvolupats a mida i servits a l'extrem o executats al núvol. El límit és la teva imaginació! Nosaltres t'ajudem

SERVEIS

Oferim eines, metodologies i coneixements que permeten a les empreses implementar solucions o adquirir avantatges competitius basats en les TI.

Cloud

Dissenyem solucions per a diferents combinacions de núvol públic, on premise i híbrida, gestionant rigorosament la protecció de dades, seguretat i gestió del risc.

Productes

Descobreix la més àmplia gamma d'equipament tecnològic professional per donar solucions òptimes i innovadores a les exigències de tota mena d'entorns empresarials.

Descobreix ICOT

Més de 30 anys ajudant a empreses a optimitzar la seva infraestructura IT i a implementar la tecnologia en els seus processos.

L'empresa va néixer el 1988 com a distribuïdora d'IBM a la província de Tarragona, formada llavors per quatre socis i quatre treballadors. El primer client va ser Carbonell Figueras, empresa que, avui dia, segueix sent client nostre.

Actualment, ICOT és l'empresa de referència en el subministrament de tecnologia, solucions informàtiques avançades i comunicacions. La seva experiència en IT i la seva capacitat d'innovació la converteix en el soci tecnològic ideal d'empreses públiques i privades que s'enfronten als reptes disruptius de la transformació digital i la gestió de dades de la societat moderna.

ICOT manté els més elevats nivells de certificació com Preferred Partner, pels més importants fabricants de maquinari i programari. A continuació, permeti'ns presentar-li a alguns dels nostres clients i partners més destacats.

SABER MÉS

SUPORT

Algun problema? Descarrega l'aplicació i rep l'ajuda del nostre servei tècnic

CONTACTE

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres. Estarem encantats d'ajudar-te

Top Value

Ofertes en portàtils, ordinadors, servidors i molt més ...