logo

Home

  • Icot | Your Technological Partner

¿COM ESTÀ RESPONENT ICOT DAVANT LA COVID 19?

Cada dia, aprenem més sobre l'impacte de la COVID-19 i com ens afecta en l'àmbit personal i laboral. Per a nosaltres, la salut i el benestar de clients, proveïdors i empleats és la màxima prioritat. Tot i la incertesa, volem enfocar els nostres esforços en l'esperança, la col·laboració i la innovació per fer front a aquest repte.

Els nostres serveis han estat 100% operatius de manera ininterrompuda durant l'evolució de la pandèmia. Un cop iniciat el procés de desescalada, les nostres oficines romandran obertes en horari intensiu de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00 fins al 31 d'agost. S'estan complint exhaustivament els procediments d'higiene, seguretat i distanciament social. Com a mesura addicional es prohibeix l'accés sense mascareta a clients i transportistes fins a nou avís.

Com a partner tecnològic és la nostra responsabilitat contribuir, no només en la contenció del virus, sinó en representar un clar exemple de bones pràctiques, alhora que ajudem a empreses i clients a recuperar la normalitat en el lloc de treball de forma ràpida, segura i eficient.

Serveis

Oferim als nostres clients eines, metodologies i coneixements que permeten als seus negocis solucionar o adquirir avantatges competitius basats en la tecnologia de la informació.

Cloud

Solucions al núvol que permeten adaptar el negoci als entorns d’ofimàtica i infraestructura, gestionant rigorosament la protecció de dades, seguretat i gestió del risc.

Productes

A ICOT oferim als nostres clients l’equipament professional necessari per donar solucions òptimes a les exigències dels seus entorns empresarials i industrials.

Benvinguda

25 anys a Tarragona.
ICOT va néixer el 1988 com una distribuïdora d'IBM a la província de Tarragona, llavors estava formada per quatre socis i quatre treballadors. El primer client va ser Carbonell Figueras. Avui en dia segueix sent el nostre client.
L'any 1988, bàsicament instal·làvem ordinadors PC amb unes xarxes informàtiques complexes... i també impressores. Molt aviat van arribar les primeres làser caríssimes.
Actualment, ICOT és l'empresa de referència a Tarragona en subministrament de tecnologia informàtica i comunicacions. Està formada per cinquanta persones, que atenen les necessitats tecnològiques de cada client, ja sigui en projectes a la mida de cada necessitat o a través de contractes in plant, com és el cas de les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs, ajuntaments de la província...
ICOT està certificada com a Preferred Partner, en la categoria més elevada, pels més importants fabricants de hardware i software.

Albert Marcè
Director General

Firma-Tápies

Clients

Partners tecnològics